Nijkerk heeft alles!

Nijkerkers zijn trots op hun stad. En dat is niet voor niets. Nijkerk is een prachtige stad centraal gelegen in Nederland, tussen de Veluwe, de Arkemheen polder en de randmeren. Een stad met een rijke historie te midden van een groene omgeving. Naast de prachtige natuur is Nijkerk een bruisende stad waar veel activiteiten en evenementen georganiseerd worden.

Wonen in Nijkerk biedt u het beste van twee werelden. Enerzijds de gezelligheid en charmante sfeer van een stad en anderzijds de rust en ruimte van het prachtige buitengebied van Nijkerk. Het buitengebied is zeer gevarieerd met uitgestrekte weidegebieden, de randmeren, natuurgebieden en polderweggetjes gesierd door natuurlijke houtwallen en knotwilgen. Deze unieke landschappelijke waarden vormen voor de inwoners van Nijkerk de dagelijkse leefomgeving. In dit buitengebied is volop ruimte om te genieten. Hier kunt u een mooie wandeling maken langs landgoed Salentein of een heerlijke fietstocht maken door de uitgestrekte polders. De combinatie van het gezellige centrum en het prachtige buitengebied maakt Nijkerk zo uniek.

Groen wonen met alle voorzieningen dichtbij

Villa Nautena is gelegen op het voormalige scoutingterrein aan de Holkerweg. De directe omgeving kenmerkt zich door een ruime opzet met veel volwassen groen en villabebouwing rondom. Rijdt u de Nautenaseweg in dan waant u zich in een landweggetje omgeven door fraaie bomen en karakteristieke bebouwing. De Holkerweg heeft een landelijk karakter met vrijstaande woningen en voormalige boerderijen en vormt de verbinding tussen het landelijk gebied en het centrum van Nijkerk. Hierdoor is Villa Nautena zeer gunstig gelegen ten opzichte van het landelijk gebied en de voorzieningen in Nijkerk. In slechts 4 minuten fietsen bent u in het centrum om te genieten van alle gezelligheid dat Nijkerk te bieden heeft.