Rustige en groene woonomgeving

Villa Nautena is gelegen aan een sfeervol hofje met enkele nog nieuw te bouwen vrijstaande villa’s welke rondom een centraal groen pleintje zijn gesitueerd. Dat garandeert een rustige woonomgeving. Dit nieuwe buurtje krijgt een dorpse en luxe uitstraling door de architectuur van de woningen, de inrichting van de openbare ruimte en het bestaande groen.

De appartementenvilla staat op een kavel van bijna 1.150 m². Hier ervaart u rust en privacy. Aan de westzijde is een ruime tuin gelegen welke behoort tot het appartement op de begane grond. De royale buitenruimte van de appartementen op de verdiepingen zijn gesitueerd op het zuidwesten zodat u heerlijk kunt genieten van de zon.

Wonen op een toplocatie

Tegenover de entree van de appartementenvilla zijn voor ieder appartement 2 overdekte parkeerplaatsen aanwezig. De parkeerplaatsen zijn extra breed wat in- en uitstappen comfortabel maakt. Het geheel wordt afgedekt met een groen sedumdak. Geïntegreerd zijn de bergingen voor de appartementen waar ruimte is voor meerdere fietsen.